Radionica / Strojevi U 2013. godini izgradili smo novi moderni objekt s dovoljno prostora za usluge koje pružamo našim cijenjenim kupcima.

Naš novi poslovni prostor sastoji se od radionice za mehaničke radove, skladišta, instrumentacijske radionice, instrumentacijskog laboratorija za mjerenje i kalibraciju senzora i mjerne opreme te pomoćnih prostorija (arhiva, server soba, kuhinja i blagavonica, garderoba, sala za sastanke, zajednički hodnik i uredi)

Glavna radionica opremljena je sa 25 t dizalicom s dodatnim 5 t vitlom, dva stroja za balansiranje, jedan za balansiranje rotora do 1 t i drugi za balansiranje rotora do 24 t. Također je opremljena sa tokarilicama, glodalicama, tračnom pilom i vertikalnom bušilicom, koji omogućavaju obradu, proizvodnju i popravak manjih dijelova strojeva po potrebi tijekom održavanja, remonata i popravaka strojeva.

U mogućnosti smo ponuditi balansiranje svih vrsta rotora u rasponu od nekoliko kg do 24 tone, promjera do 2,5 m i dužine do 10 metara. Ostvariva osjetljivost oba stroja za balansiranje je 0,5 gmm/ kg po ravnini